51/2022 DFØ minner om varslet nedetid

DFØ minner om tidligere varslet nedetid på SAP og lønnssystemene fra fredag 21. oktober kl. 16:00 til mandag 24. oktober kl. 07:00.

Nedetiden vil berøre alle lønnstjenester. Det betyr at selvbetjeningsløsningene på PC, APP, GAT, Tilsetting og arbeidskontrakt (TOA) og Betalmeg også vil være utilgjengelige.

Regnskapstjenestene vil ikke gå ned, men det vil ikke gå filer fra SAP til Unit4 i helgen.

Systemene vil være tilgjengelige igjen mandag 24. oktober kl. 07:00. Det må forventes lengre responstid enn vanlig ved førstegangs pålogging, på grunn av innlasting av alle data som ligger i løsningen.

Opal Con erstattes med DFØ Fildel

Opal Con går også ned fredag 21. oktober kl. 16:00. Opal Con vil da avsluttes og filene der vil ikke lenger være tilgjengelig for kunder. Dersom det er behov for filer som ligger på Opal Con etter fredag 21. oktober, ber vi dere sende inn sak via kundesenter på nett. 

Mandag 24. oktober kl. 07:00 vil DFØ Fildel være tilgjengelig, også med filer fra regnskap for de av våre kunder som er kunder både på regnskap og lønn. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at det kun er nye genererte filer som er tilgjengelig på DFØ fildel. De som har hatt aktiv bruker i Opal Con det siste året har nå fått bruker i DFØ Fildel.

Vi minner om at det kun er lønnskunder som vil ha tilgang til DFØ Fildel. De av våre kunder som bare er kunde på regnskap vil finne sine filer på samme måte som tidligere.

Slik logger du inn

Brukernavn skal være det samme som på Opal Con, men passordet vil være nytt. Bruk "Glemt passord"-funksjonen for å få tilsendt det nye passordet på e-post.

Du kan teste DFØ Fildel på https://fx.dfo.no.

Hvis du skal teste automatiske integrasjoner bruker du denne adressen: sftp://fx.dfo.no.

Vi minner om at det ikke ligger filer tilgjengelig i DFØ Fildel før 24. oktober, men mappestrukturen skal være på plass, og det er viktig å teste at tilgangen fungerer som forventet så tidlig som mulig.

Dersom du har problemer med pålogging ber vi deg sende inn brukernavn og mailadresse via sak i kundesenter på nett.

Lenker til relevante kundenotat

Publisert: 21. oktober 2022

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.