50/2022 Ny fildelingsløsning fra 24. oktober

Vi minner om at fra mandag 24. oktober blir DFØ Fildel vår nye fildelingløsning, og Opal Con stenger. Vi ber om at dere allerede nå tester at dere får logget inn i den nye løsningen.

Fredag 21. oktober kl. 16 stenger Opal Con. Fra mandag 24. oktober kl. 00 er det DFØ Fildel som blir vår nye fildelingløsning mot våre kunder. Se kundenotat 43/2022 for mer informasjon.

Kontaktpersonen i virksomheten deres har mottatt en sak i Kundesenter på nett om at de kan teste innlogging til DFØ Fildel.

Brukere skal være opprettet for deres virksomhet og dere kan nå teste DFØ Fildel. Det er de som har brukt Opal Con det siste året som har fått bruker. Andre som eventuelt skal ha tilgang må dere sende inn bestilling på via Kundesenter på nett.

Slik logger du inn

Brukernavn skal være det samme som på Opal Con, men passordet vil være nytt. Bruk "Glemt passord"-funksjonen for å få tilsendt det nye passordet på e-post.

Du kan teste DFØ Fildel på https://fx.dfo.no.

Hvis du skal teste automatiske integrasjoner bruker du denne adressen: sftp://fx.dfo.no.

Se brukerveiledning for DFØ Fildel.

Vi minner om at det ikke ligger filer tilgjengelig i DFØ Fildel før 24. oktober, men mappestrukturen skal være på plass, og det er viktig å teste at tilgangen fungerer som forventet så tidlig som mulig.

Det er fint hvis dere kan teste innlogging til DFØ Fildel senest onsdag 19. oktober.

Problemer med DFØ Fildel?

Hvis dere ikke får logget inn i DFØ Fildel, så ber vi om at dere tar kontakt med vårt kundesenter.

Vi gjør dere oppmerksom på at løsningen kan være noe ustabil frem til mandag.

Hvis dere oppdager problemer, mangler eller har generelle spørsmål så ber vi dere ta kontakt med oss.

Publisert: 18. oktober 2022

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.