Månedlig rapport GL02 er oppdatert

DFØ har oppdatert den månedlige rapporten GL02 slik at denne kan erstatte GL07, GL18b og GL35 som oppbevaringspliktig bilagsspesifikasjon

Oppdatert

Økonomiregelverket i staten krever at en spesifikasjon av alle bilag som registreres i UBW, tas ut og oppbevares av virksomheten. 

DFØ har oppdatert rapport GL02 Bilagsjournal slik at den inneholder alle dimensjoner. Dette betyr at dere kan lagre denne rapporten som oppbevaringspliktig bilagsspesifikasjon i stedet for de løpende spesifikasjonene GL07, GL18b og GL35. 

Vi kjører GL02 en gang pr. måned, nærmere bestemt den siste dagen i den påfølgende måneden. Eksempelvis kjøres januar-rapporten 29. februar. Rapporten inneholder alle bilagsnummer for den aktuelle perioden.

Vi sender GL02 til alle fullservicekunder. Delservicekunder som ønsker å få tilsendt rapporten, kan gi beskjed til regnskap@dfo.no. Vi sender ut rapporten  fra og med januar 2020, det vil si første gang 29. februar. De fleste virksomheter får rapporten i e-post, de som får den på annen måte får beskjed om dette.

Les mer om oppbevaringsplikten:

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for regnskap

Fant du det du lette etter?