60/2022 Manuelle ansiennitetsopprykk og innlesing av lokale forhandlinger

Manuelle ansiennitetsopprykk er nå utført. Kontroll av innleste forhandlingsresultat i SAP.

Manuelle ansiennitetsopprykk lønnsstiger

Manuelle ansiennitetsopprykk for desember er foretatt for lønnsstiger på LO/YS avtaleområdet og år 11-16 for Akademiker/Unio avtaleområdet.

Ansatte på lønnsstige Akademiker/Unio avtaleområdet

DFØ har avdekket at noen ansatte mangler/manglet lønnart 108A og 108B (eller tilsvarende månedslønnart for ansiennitetstillegget). DFØ legger inn lønnartene på ansatte på år 0 og år 11, da dette ikke vil føre til endring av årslønn. For ansatte på år 01-10 vil det sendes ut lister til berørte kunder via Kundesenter på nett.

DFØ vil i den anledning minne om at LA 108A og 108B må være registrert på ansatte som er på lønnsstige (tariffgruppe STIGE1 og STIGE2) for at lønnen skal utbetales korrekt. Dette er viktig for at ansiennitetsopprykket skal bli riktig. Ansatte på år 0 og år 11 skal også være registrert med lønnart 108A og lønnart 108B, selv om de ikke har noe ansiennitetstillegg og beløpet er kr 0,-.

Lokale forhandlinger – nytt innlesingsprogram

For basis- og delservicekunder som leser inn forhandlingsresultat selv er det viktig å ta gode kontroller etter innlesing av fil. Vi har oppdaget at status i noen tilfeller er fullført, men posten er ikke registrert i SAP. Ta kontakt med DFØ via Kundesenter på nett dersom dere er usikre på hvordan dere skal ta kontroll.

Publisert: 22. november 2022

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.