25/2022 Innsikt får ny startside

Innsikt for HR og lønn får ny startside fra 28. juni. Det nye oppsettet er mer brukervennlig og presenterer de enkelte fagområdene uten nøkkeltall.

Ny startside og meny

Startside Innsikt
Bilde av den nye startsiden.

Den nye startsiden har fått en ny meny på venstre side. Her finner du tips og rapporter som er aktuelle på det tidspunktet du går inn i Innsikt.

Ny og gammel lenke

Har du lagret gammel adresse som bokmerke i nettleseren vil du få en feilmelding etter aktivering av den nye utgaven. Gammel direktelenke må erstattes med denne lenken fra 28. juni 2022: https://innsikt.dfo.no/dfoid/extensions/openapp/openapp.html?stream=HRLInnsikt

Gammelt bokmerke Innsikt
Du vil få denne feilmeldingen ved bruk av gammel adresse.

Før vi aktiverer den nye utgaven vil den nye lenken gi følgende feilmelding:

Feilmelding innsikt
Den nye lenken aktiveres først 28. juni 2022.

Når den nye utgaven aktiveres vil du få feilmelding ved bruk av gammel lenke:

Access is denied Innsikt

For å løse dette lukker du fanen i nettleseren og åpner Innsikt på nytt.

Andre oppdateringer i løsningen

Med den nye utgaven kommer det også en oppdatering av ferierapporten. Du finner de oppdaterte rapportene fra 28. juni under "Tid" i Innsikt. Ferierapporten gir oversikt over gjenværende feriedager, kvoter og feriesøknader. Den vil også vise en tabellvisning per ansatt, samt egne faner for ansatte med 15 dager i restferie, ferieliste og feriesøknader. Ferieanalysen gir en oversikt over ferieavvikling i organisasjonen, gjennomsnittlig ferieavvikling per ansatt, tall for ikke godkjente feriesøknader med mer.

Tid Innsikt

Som følge av at Covid-19 forhåpentligvis er et lukket kapittel, vil vi samtidig med gjeldende oppdatering fjerne Covid-19-rapporten fra Innsikt.

Formålet med endringen er at Innsikt skal laste raskere. Det er derfor også gjort noen tilpasninger "under panseret". Vær obs på at du vil miste dine lagrede utvalg og blir nødt til å opprette disse på ny.

Husk at det ikke er mulig å ødelegge noe i Innsikt, her er det med andre ord bare å prøve seg frem! I verste fall kan du fjerne filtrene du har lagt på og prøve på nytt.

Publisert: 21. juni 2022

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord