30/2022 DFØs lønnstjenester bytter driftsleverandør

DFØs lønnstjenester har valgt Basis Consulting som ny driftsleverandør. Nedetid i forbindelse med overføring av systemer vil varsles på driftsstatussidene til DFØ.

I forbindelse med bytte av driftsleverandør vil DFØ overføre alle systemene våre fra gammel til ny driftsleverandør i perioden mellom sommeren 2022 og mars 2023. Overføringen gjelder alle lønnssystemene som omfatter blant annet SAP, GAT, selvbetjeningsløsninger og testbaser.

Alle lønnskundene i DFØ vil oppleve noe nedetid når systemene våre overføres til ny leverandør. Endringen vil ikke påvirke våre kunder utover nedetiden og det er ikke behov for at dere foretar dere noe i forbindelse med bytte av leverandør. Nedetiden vil varsles på driftsstatussidene til DFØ i god tid. Vi anbefaler alle å abonnere på driftsstatus.

Basis Consulting

Årsaken til bytte av leverandør var at avtalen med eksisterende driftsleverandør utløper og det ble publisert et konkurransegrunnlag i september i fjor. Valget falt på Basis Consulting. Selskapet ble etablert i 1999, er Nordens største SAP driftsleverandør og er lokalisert i Oslo. De er kjent for å levere god kvalitet i tjenestene og har høyt fokus på SAP teknologi og tilhørende støttesystemer.

Publisert: 6. juli 2022

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.