Mine opplysninger

Slik redigerer du dine egne opplysninger i selvbetjeningsportalen. Du kan redigere adresse, telefonnummer, privat e-postadresse, bankdetaljer, kontaktperson, informasjon om tidligere arbeidsgivere og intern data.

I selvbetjeningsportalen under «Arbeidsforhold» finner du «Mine opplysninger».

Adresse

Under «Mine opplysninger» kan du legge til, endre og slette adresse. Bostedsadresse kan ikke endres hvis din virksomhet henter opplysninger fra folkeregisteret.

For å legge til en adresse klikk på «Legg til ny adresse», og velg ønsket adressetype. Man kan legge til ny adresse fra dagens dato eller en senere dato. Merk: For å endre til utenlandsk adresse (gjelder bostedsadresse og midlertidig adresse) må man opprette en ny adresse.

For å endre eller slette en adresse, velg adressen du ønsker å endre. Bostedsadresse kan ikke slettes.

E-post

Her kan du legge til, endre eller slette privat e-postadresse.

Klikk på «Legg til ny e-postadresse», og velg privat e-postadresse. For å endre eller slette velger du linjen med registrert privat e-postadresse

Det er kun arbeidsgiver som kan endre «e-post».

Telefon

Her kan du legge til, endre og slette telefontyper. 

Klikk på «Legg til nytt telefonnummer», og velg ønsket telefontype. Legg inn riktig nummer og klikk på «Lagre». For å endre et nummer, velger du linjen med det registrerte nummeret. Rediger nummer og klikk på «Lagre».

For å slette et nummer, velger du linjen med det registrerte nummeret. Klikk deretter på «Slett».

Bank

Her kan du endre bankkontonummer og legge til, endre og slette konto for reiseutgifter og kredittkortnummer.

For å endre bankkontonummer, klikk på «Hovedbankforbindelse». Fyll inn nytt kontonummer og sett inn dato i feltet «Gyldig fra». Du kan endre fra dagens dato eller en dato frem i tid. Klikk på «Lagre» for å fullføre registreringen. Hvis du skal endre til en utenlandsk bankkonto må du kontakte en saksbehandler i din virksomhet.

Merk: Hvis lønnskjøring er påbegynt, kan du ikke endre bankkonto før den 1. i måneden etter.

For å legge til kredittkortnummer eller konto for reiseutgifter, klikk på «Legg til nytt konto-/kortnummer». Velg «Kredittkortnummer» eller «Reiseutgifter». Dersom du legger til konto for reiseutgifter vil reiseregninger og utgiftsrefusjoner utbetales til denne kontoen.

Familie/kontaktperson

Her kan du legge til og endre opplysninger om familiemedlemmer og kontaktperson ved nødstilfelle.

Klikk på «Legg til familie/kontaktperson», og velg ønsket type.

Fyll inn feltene og klikk på «Lagre».

For barn er feltet «Fødselsdato» obligatorisk i tillegg til «Fornavn» og «Etternavn».

Tidligere arbeidsgivere

Her kan du legge til, endre og slette informasjon om tidligere arbeidsgivere. Klikk på «Legg til ny tidligere arbeidsgiver».

Fyll inn feltene og klikk på «Lagre».

Interne data

Her kan du legge til, endre og slette bygningsnummer, romnummer og registreringsnummer for kjøretøy. Klikk på «Legg til interne data».

Fyll inn feltene og klikk på «Lagre».

Oppdatert: 11. mars 2020

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.