Endringer i rekrutteringsmodulen i DFØ HR

Dette kundenotatet inneholder informasjon om endringer knyttet til «Behandle søknad om unntatt offentlighet», ny «Trukket» status samt «Søknad PDF» i status «Ansatt».

DFØ jobber stadig med å forbedre DFØ HR og nå har vi fått på plass tre endringer som lenge har vært etterspurt. Endringene gjelder i hovedsak for rekrutteringsrådgivere, men også ledere som har en aktiv rolle i rekrutteringsprosessen.

Behandle søknad om unntatt offentlighet i status «1.evaluering»

Det er nå mulig å behandle søknad om unntatt offentlighet i status «1.evaluering».

Ny status – «Trukket på vegne av kandidat»

Status «Trukket på vegne av kandidat» er nå opprettet under statusgruppe «Ikke videre». Det gjør at kandidater som ikke trekker sin søknad via sin kandidatprofil likevel kan plasseres i en riktig ikke-aktiv status.

«Søknad PDF» i status «Ansatt»

«Søknad PDF» dokumentet som benyttes til arkivering av søknadspapirer genereres nå også i status «Ansatt».


Dette kundenotatet gjelder for virksomheter som har tatt i bruk DFØ HR. Dersom du har mottatt notatet på e-post, er det fordi du har meldt deg på vårt abonnement på kundenotater om DFØ HR. Dersom du ikke abonnerer men ønsker å motta notatene våre på e-post kan du melde deg på via lenken under.

Publisert: 5. mars 2024

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.