Webinar: Tar du ansvar? Om hvordan du som leder spiller en avgjørende rolle i arbeidet med inkluderingsdugnaden i din virksomhet

Fredag 4. desember 2020 kl. 10.00–11.10

Sted: Webinar,

Påmeldingsfristen er utløpt.

Målgruppe

Ledere med personalansvar og HR

Opptak fra arrangementet

Om webinaret

Å inkludere fra grupper som står utenfor arbeidslivet er et viktig samfunnsansvar og et satsningsområde for regjeringen. Det er dette som kalles for inkluderingsdugnaden. Alle statlige arbeidsgivere blir målt på hvorvidt de lykkes med å inkludere. Har du tenkt over hvor viktig rolle du spiller som leder i dette arbeidet? Eller at det er du som må sette inkludering på agendaen for å lykkes?

På dette webinaret får du innspill til hvordan du som leder kan jobbe godt med lederforankring av inkluderingsdugnaden i din virksomhet.

Innhold

Målet til inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nye ansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Mange ledere ser på inkluderingsdugnaden kun som et politisk virkemiddel for å få flere i arbeid. Andre snakker om å være bevisst på at inkluderingsarbeidet handler om menneskesyn og om fordelene med å ha en mer mangfoldig arbeidsstyrke.

Hvordan ser du på inkluderingsdugnaden? Har ledelsen i din virksomhet et omforent syn på hva dere skal oppnå med inkluderingsarbeidet?

På webinaret gir vi deg innblikk i hvordan to ledere i staten har lykkes med å forankre arbeidet og inkludere flere fra målgruppen. Vi har også invitert en spesialist i organisasjonspsykologi til å snakke om hvordan ledere kan fungere som kulturelle arkitekter og jobbe for samme mål.

Program


Praktisk informasjon

Webinaret vil foregå som et Vimeo Live Event. Påloggingslenke til webinaret vil bli sendt ut i en egen e-post dagen før. Sjekk søppelkassen eller «annet»-fanen i innboksen din. E-posten med påloggingsinformasjon kan ha havnet der.

Vi ber om at du logger deg på kl. 9.50 for å løse eventuelle problemer med lyd og bilde før selve webinaret starter kl. 10.

Pris

Webinaret er gratis.

Kontakt

  • Har du praktiske spørsmål om webinaret, ta kontakt med DFØs kurssenter (e-post: kurs@dfo.no, telefon: 400 07 997).
  • Har du spørsmål om det faglige innholdet, ta kontakt med Sanja Kostovska Skaar, e-post: sanja.skaar@dfo.no, mob.nr. 480 84 962.
Fant du det du lette etter?