Webinar: Tiltrekk deg kompetansen du trenger - skriv stillingsannonser som inkluderer

Tirsdag 3. november kl. 09.50–10.45

Sted: Webinar,

Påmeldingsfrist: mandag 2. november kl. 12.

Målgruppe

Rekrutterende ledere og HR i staten
Tillitsvalgte og andre ansatte i staten som jobber med rekruttering og inkludering

Om webinaret 

Staten er en interessant og utviklende arbeidsgiver, men dette kommer ikke frem i mange stillingsannonser fra statlige virksomheter. Noen ganger er det bare små grep som skal til for mer spennende og inkluderende annonser. Ikke gå glipp av den kompetansen du ser etter og ta de små grepene som skal til for å rekruttere mer treffsikkert.

Innhold

På dette webinaret gir tekstdoktor Christine Calvert deg 5 tips om hvordan du kan treffe drømmekandidaten i både hjerte og hjerne. På webinaret lanserer DFØ også en film med Calvert med korte, men smarte tips til deg som skriver stillingsannonser og skal rekruttere nye medarbeidere.

Christine Calvert er kursutvikler og foredragsholder som brenner for best mulige tekster. Hun driver firmaet Tekstdoktor og er høyskolelektor digital markedsføring og journalistikk. . Calvert sitter i juryen for NTBs språkpris, og er juryleder for Best i tekst.

Program 

  • Kl. 09.50 Logg deg på (lenke til webinaret sendes dagen før), sjekk lyd og bilde, løs eventuelle problemer ,og hent deg en kopp kaffe/te
  • Kl. 10.00 Velkommen og kort innledning til tema v/Sanja K. Skaar, seniorrådgiver, DFØ
  • Kl. 10.10 Slik skriver du stillingsannonser som inkluderer v/Christine Calvert
  • Kl. 10.40 Filmpremiere: Fem tips på fem minutter
  • Kl. 10.45 Spørsmålskvarteret – bruk anledningen til å stille spørsmål til Christine om annonseskriving
  • Kl. 11.00 Takk for i dag!

Praktisk informasjon

Webinaret vil foregå som et Teams Live Event. Påloggingslenke til webinaret vil bli sendt ut i en egen e-post dagen før.

Du trenger ikke å ha en egen Teams-konto eller Teams-programmet for å delta. Det er mulig å delta via nettleseren din. Oppskrift på hvordan du kan koble deg på via nettleser vil bli sendt ut sammen med påloggingslenken.

Vi ber om at du logger deg på kl.9.50 for å løse eventuelle problemer med lyd og bilde før selve webinaret starter kl.10.

Pris

Webinaret er gratis.

Kontakt

  • Har du praktiske spørsmål om webinaret, ta kontakt med DFØs kurssenter (e-post: kurs@dfo.no, telefon: 400 07 997).
  • Har du spørsmål om det faglige innholdet, ta kontakt med: Ragnhild Aamodt Grønlie, e-post: RagnhildNinniAamodt.Gronlie@dfo.no, telefon: 997 13 860
Meld på
Fant du det du lette etter?