Presentasjon av anskaffelsesutvalgets rapport

Om arrangementet

Anskaffelsesutvalget legger frem sin rapport med forslag til nye regler om offentlige anskaffelser i starten av november 2023. I den forbindelse arrangerer DFØ et frokostmøte på Scandic Ørnen i Bergen 28. November 2023. Det blir en presentasjon av de viktigste endringene utvalget foreslår, blant annet fra utvalgsleder professor Halvard Haukeland Fredriksen. 

Målgruppe

Innkjøpere og andre som jobber med offentlige anskaffelser.

Program

09.00 - Velkommen v/DFØ

09:05 - Gjennomgang av hovedinnholdet i utvalgets forslag til nye regler om offentlige anskaffelser ved leder av anskaffelsesutvalget professor Halvard Haukeland Fredriksen.

09:50 - Gjennomgang av foreslåtte endringer over EØS-terskelverdiene ved seniorrådgiver Tone Bergh-Christensen.

10.15 - Hvordan vil forslaget til nytt regelverk påvirke Bergen kommune som innkjøper? Ved innkjøpssjef i Bergen kommune Birgitte Gullestad.

10.30 Avslutning

Praktisk informasjon

Vi starter med frokostservering fra klokken 08.15 i 13. etasje, det faglige starter klokken 09.00. Vi holder på til klokken 11.00.

Det legges også opp til strømming av arrangementet via Vimeo Live Event, du vil da motta lenken på e-post dagen før arrangementet. 

Pris

Arrangementet er gratis.

Sted

Scandic Ørnen
Lars Hilles gate 18
5008 Bergen
Norge

Dato
28. nov. 2023 kl. 09.0011.00
Påmeldingsfrist
Kontaktperson fag
Bente Hagelien
bente.hagelien@dfo.no

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.