Om påmelding og Min side

DFØ innførte 1. januar 2024 ny kursadministrasjonsløsning. Denne har noen endringer fra tidligere.

Påmelding

Slik melder du deg på våre kurs og arrangementer: 

  • Velg riktig kurs og gjør deg kjent med program og betingelser 
  • Trykk på blå knapp oppe til høyre, merket med «meld på» 
  • Registrer navn, mobilnummer og epost. Husk +47 foran mobilnummeret! 
  • Kode for to-faktor autentisering blir sendt ditt mobilnummer eller e-post. Koden må skrives manuelt. Ikke bruker klipp og lim. 
  • Registrer virksomhet, organisasjonsnummer og eventuell fakturainformasjon og fakturareferanse for de arrangement som har deltakeravgift. 
  • Fyll ut eventuelt øvre registreringsdetaljer i påmeldingsskjema. 

Dersom du allerede er innlogget i kursadministrasjonsløsningen, vil du gå rett til registreringsdetaljer for arrangementet. 

All informasjon om arrangementet mottar du via e-post, også ordrebekreftelsen. Hvis du ikke mottar denne, sjekk søppelpost og spamfilter før du kontakter oss.  

Hvis du ikke mottar meldinger i din innboks, er det en god regel å jevnlig sjekke søppelpost. Sjekk eventuelt med egen IT-avdeling om dere kan motta meldinger fra  noreply@kurs.dfo.no («Whitelist»)  

Du kan melde deg av arrangement ved å gå inn på aktuelt arrangement på «Min side» og trykke «Meld deg av»  

EHF og Elma – arrangement med kursavgift 

Alle som skal delta på DFØ sine arrangement med avgift, må ha virksomhet som er registrert i ELMA og kunne motta EHF-faktura. Det er viktig at du som deltaker registrerer din interne fakturareferanse korrekt. 

Dersom din virksomhet nettopp har endret navn, vil faktura likevel sendes til riktig EHF-mottaker. Endring av virksomhetens navn sendes kurs@dfo.no. 

«Min side» 

Nytt for deg som deltaker er at løsningen har «Min Side» funksjon, hvor du kan få oversikt over dine kurs og arrangement, både tidligere og framtidige 

Via de enkelte arrangementene kan du endre eller oppdatere din påmeldingsinformasjon innenfor angitte frister eller melde deg av innen angitte frister. 

På «Min side» vil du også finne en innboks med meldinger du har mottatt fra kursadministrasjonsløsningen, samt informasjon om dine samtykker.  

Hvordan logge inn på «Min side» 

Du går til «Min side» via https://kurs.dfo.no/ 

  • Første gang trykker du direkte på glemt/nytt passord og følger stegene. Vi anbefaler at du velger å få kode tilsendt på SMS. Ved valg av e-post – husk at du ikke kan bruke klipp og lim funksjonen 
  • Passordet du opprettet må inneholde stor og liten bokstav, samt tall eller tegn i tillegg.  
  • Logg så inn med din e-postadresse og skriv inn passordet 
  • På «Min side» ser du «Aktiviteter». Dette er oversikten over de arrangement du har meldt deg på. 

Hjelp

Hvis du har problemer med pålogging eller registrering, send en epost til kurs@dfo.no 
Merk denne med: Problem ved pålogging/registrering. 

Oppdatert: 19. februar 2024

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.