Effektkalkulator for klimavennlige IKT-anskaffelser

Om arrangementet

DFØ har utviklet en effektkalkulator som gjør det enkelt å estimere besparelser i CO2-ekvivalenter og kroner fra å forlenge levetiden på IKT-utstyr. Bli med på dette webinaret for å få en kort introduksjon til kalkulatoren og hvordan den kan hjelpe din virksomhet til å ta mer klimavennlige valg.

Målgruppe

Arrangementet er åpent for alle, men retter seg spesifikt for de som jobber med anskaffelser og har et ønske om å gjøre flere grønne anskaffelser (innkjøpere, rådgivere, klimarådgivere).

Innhold

På dette arrangement vil vi demonstrere hvordan kalkulatoren fungerer, forklare litt av bakgrunnen for kalkulatoren og snakke om hvordan man kan bruke den i din virksomhet for å fremme grønne anskaffelser. Det vil også være åpent for en spørsmålsrunde mot slutten av webinaret.

Mer informasjon og agenda kommer!

Praktisk informasjon

Arrangementet gjennomføres digitalt via teams. Påloggingslenke til webinaret vil bli sendt ut i en egen e-post dagen før. Dersom du ikke mottar lenken, sjekk søppelkassen eller «annet»-fanen i innboksen din. E-posten med påloggingsinformasjonen kan ha havnet der. Dersom du ikke finner lenken ta kontakt med oss på e-post: kurs [at] dfo.no

Vi gjør oppmerksom på at det blir gjort opptak av dette arrangementet.

Pris

Arrangementet er gratis.

Sted

Digitalt
Norge

Dato
24. okt. 2023 kl. 09.0010.00
Påmeldingsfrist
Kontaktperson fag
Christian Tangene
christian.tangene@dfo.no

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.