Digitalt informasjonsmøte om mentorprogrammet for innkjøpsledere 2024

Om arrangementet

På dette informasjonsmøtet får du vite mer om mentorprogrammet for innkjøpsledere.

Oppstart for mentorprogrammet er i mars 2024. Du som ønsker å være med må sende inn en søknad før 18. desember. Om du lurer på noe rundt programmet eller søknadsprosessen, er dette en fin anledning til å høre mer, og stille spørsmål.

Hvem kan delta?

Alle som er interessert i å høre mer om mentorprogrammet for innkjøpsledere er velkommen. Selve programmet er tilpasset deg som har et overordnet ansvar for innkjøp i en offentlig virksomhet.

Det begrenset med plasser i programmet, og i utvelgelsen av deltakere vil vi legge vekt på søkerens rolle og motivasjon, samt sammensetting av gruppen som helhet.

Om du lurer på om du er i målgruppen for mentorprogrammet, kan du ta kontakt med oss.

Om mentorprogrammet

Mentorprogrammet for innkjøpsledere er et program for deg som er innkjøpsleder, og ønsker å utvikle deg i innkjøpslederrollen. Målet er å øke deltakernes kompetanse om anskaffelser som strategisk virkemiddel, og styrke innkjøpsleders gjennomslagskraft i egen virksomhet. Om du deltar, får du:

  • personlig veiledning fra en erfaren innkjøpsleder – din mentor.
  • delta på fellessamlinger som DFØ arrangerer i samarbeid med AFF. Første samling er i mars 2024, og det legges opp til fire fysiske samlinger, og tre digitale samlinger gjennom året.
  • bistand til å gjennomføre en workshop i ledergruppen i din virksomhet. Som en del av programmet er det forventet at hver deltaker gjennomfører en workshop med toppledergruppen eller tilsvarende ledergruppe. DFØ bidrar som sparringspartner og evt. bidragsyter i workshopen.

Praktisk informasjon

Kurset gjennomføres digitalt via Microsoft Teams. Du vil få tilsendt lenke til arrangementet når påmeldingsfristen går ut, kl. 12 dagen før.

Pris

Deltakelse i mentorprogrammet er gratis, men deltakerne må selv betale for eventuelle reisekostnader.

Sted

Digitalt
Norge

Dato
22. nov. 2023 kl. 10.0010.45
Påmeldingsfrist
Kontaktperson fag
Siv Helen Egelund Gjerstad
siv.gjerstad@dfo.no

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.