Brukerforum regnskap - Selvbetjente løsninger

Brukerforum regnskap

Dette er en uformell arena hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer.

Varigheten er 1 time, og det er gratis å delta.

Vi setter opp et avgrenset fagtema for hvert forum. DFØ innleder om det aktuelle temaet, og deretter blir det åpent for spørsmål og erfaringsdeling.

For at dette skal være en nyttig arena, er vi helt avhengige av dere, at dere er godt forberedt med spørsmål og deler erfaringer både med oss og de øvrige deltakerne. Erfaringen fra tidligere brukerforum har vist at det er helt avgjørende at alle deltar aktivt.


Tema i dette brukerforumet er Selvbetjente løsninger:

Vi i DFØ ønsker at dere benytter Kundesenter på nett når dere kontakter oss. Det er stadig en spennende utvikling i denne plattformen. I brukerforumet ønsker vi å invitere dere til å utforske de nyeste oppdateringene, og gi dere innsikt i hva vi jobber med fremover. Bli med oss på reisen, og vær en del av samtalen! 

Skulle det komme opp spørsmål som det ikke er mulig å gi tilstrekkelige svar på i løpet av denne timen, vil vi be om at spørsmålet sendes til DFØ på vanlig måte.


Kontakt

E-post: regnskap [at] dfo.no (regnskap[at]dfo[dot]no)

Telefon: 407 67 157

Invitasjon til digital arena blir sendt de påmeldte etter at påmeldingsfristen er utløpt.

Sted

Digitalt
Norge

Dato
21. nov. 2023 kl. 09.0010.00
Påmeldingsfrist
Kontaktperson fag
Regnskapsdivisjonen
regnskap@dfo.no 40767157

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.