Brukerforum regnskap - Innkjøp i Unit4 ERP

Brukerforum regnskap

Dette er en uformell arena hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer.

Varigheten er 1 time, og det er gratis å delta.

Vi setter opp et avgrenset fagtema for hvert forum. DFØ innleder om det aktuelle temaet, og deretter blir det åpent for spørsmål og erfaringsdeling.

For at dette skal være en nyttig arena, er vi helt avhengige av dere, at dere er godt forberedt med spørsmål og deler erfaringer både med oss og de øvrige deltakerne. Erfaringen fra tidligere brukerforum har vist at det er helt avgjørende at alle deltar aktivt.

Tema i dette brukerforumet er Innkjøp i Unit4 ERP:

Innkjøpsløsningen i Unit4 ERP gjør det mulig med økt bruk av innkjøp som effektiviserer prosessen fra behov til betaling. I tillegg er dataflyten mellom den nye løsningen og regnskapet mer sømløs enn tidligere løsninger, noe som gjør det lettere å bruke dataene i styringsinformasjon.

I dette brukerforumet vil temaet være innkjøpsprosessen.

Skulle det komme opp spørsmål som det ikke er mulig å gi tilstrekkelige svar på i løpet av denne timen, vil vi be om at spørsmålet sendes til DFØ på vanlig måte.

Kontakt

E-post: regnskap [at] dfo.no (regnskap[at]dfo[dot]no)

Telefon: 407 67 157

Invitasjon til digital arena blir sendt de påmeldte etter at påmeldingsfristen er utløpt.

Sted

Digitalt
Norge

Dato
19. okt. 2023 kl. 09.0010.00
Påmeldingsfrist
Kontaktperson fag
Regnskapsdivisjonen
regnskap@dfo.no 40767157

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.