Brukerforum lønn - Gjennomgang skjema i KPN

Velkommen til Brukerforum - en digital arena for kompetansedeling

Flere av kundene til lønnsdivisjonen har etterlyst en uformell arena for å kunne stille spørsmål og dele erfaringer innen lønnsområdet, og vi er nå klare for at du kan melde deg på lønnsdivisjonen sin nye digitale møteplass som vi kaller Brukerforum. 

Vi setter opp et avgrenset fagtema for hvert Brukerforum, og varigheten vil være rundt 45 minutter. DFØ innleder om det aktuelle temaet, og deretter blir det åpent for spørsmål og erfaringsdeling. 

For at dette skal bli en nyttig arena er vi helt avhengige av at dere er godt forberedt, stiller spørsmål og deler erfaringer både med oss og de øvrige deltakerne. 

Skulle det komme opp spørsmål som det ikke er mulig å gi tilstrekkelige svar på i løpet av denne timen, vil vi be om at spørsmålet sendes til DFØ på vanlig måte. 

Brukerforum 19.oktober: Gjennomgang av webskjema

I Kundesenter på Nett har vi en rekke webskjema en kan benytte seg av ved innsending av saker.  

I dette forumet vil vi gå gjennom hvilke skjema vi har, samt forklarte litt rundt bruken og fordelene som skjemaene gir. 

 Skulle det komme spørsmål det ikke er mulig å svare på i løpet av forumet så ber vi deg ta kontakt med oss på vanlig måte. 

Praktisk info:

Gjennomgangen vil være på teams. Du vil motta en epost med påloggingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er utløpt.

Sted

Digitalt
Teams
Norge

Dato
19. okt. 2023 kl. 10.0011.00
Påmeldingsfrist
Kontaktperson fag
Kursadministrasjonen i Lønnsdivisjonen
lonn@dfo.no 40634021

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.