Lederinnsikt for HR og lønn

Som leder hos en av DFØs kunder, får du tilgang til rapportløsningen Lederinnsikt HR og lønn når du logger deg inn i selvbetjeningsportalen.

Slik får du tilgang

Lederinnsikt for HR og lønn er tilgjengelig for ledere som i dag har tilgang til leder selvbetjening. Du finner løsningen under fanen «Lederoppgaver» i selvbetjeningsportalen.

Lederinnsikt for HR og lønn er tilgjengelig i de fleste nettlesere, men vi vil anbefale at du bruker Google Chrome.

Logg inn

1. Vær tilkoblet jobbnettverket ditt eller VPN.
2. Logg deg inn i selvbetjeningsportalen og velg «lederinnsikt for HR og lønn».

Om rapportløsningen og videre utvikling

Rapportløsningen er et analyseverktøy for våre kunder. Den er standard for alle kunder og vil i utgangspunktet ikke kunne tilpasses til den enkelte kunden.

På sikt skal løsningen erstatte dagens leder selvbetjening, men inntil gammel selvbetjeningsportal stenges ned vil begge være tilgjengelige. Vi minner om at Innsikt ikke skal brukes til offentlig rapportering, men kun til analyseformål.

Nytt i rapportløsningen

Les mer om nyheter og oppdateringer som er på vei.

Vi ønsker din tilbakemelding!

Vi ønsker at du skal logge deg inn i løsningen og se deg rundt. Ikke vær redd for å gjøre feil – her er det bare å prøve seg frem.

Vi jobber fortløpende med å forbedre løsningen, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Send de inn via kundesenter på nett, og skriv inn «Lederinnsikt for HR og lønn» i emnefeltet. Da kommer tilbakemeldingen din raskest frem til de som jobber med løsningen.

Oppdatert: 23. februar 2023

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.