Lederinnsikt for HR og lønn

Som leder hos en av DFØs kunder, får du tilgang til rapportløsningen Lederinnsikt HR og lønn når du logger deg inn i selvbetjeningsportalen.

Oppdatert

Slik får du tilgang

Beta-versjonen er tilgjengelig for ledere som i dag har tilgang til leder selvbetjening. Du finner løsningen under fanen «innsikt» i selvbetjeningsportalen.

Lederinnsikt for HR og lønn vil i første omgang kun være tilgjengelig innenfor jobbnettverket, men vi jobber mot å gjøre den tilgjengelig over nett fra 2020.

Logg inn

1. Vær tilkoblet jobbnettverket ditt.
2. Logg deg inn i selvbetjeningsportalen og velg «lederinnsikt for HR og lønn».

Om rapportløsningen og videre utvikling

Rapportløsningen er et standardrapportverktøy for våre kunder. Den er standard for alle kunder og vil i utgangspunktet ikke kunne tilpasses til den enkelte kunden.

På sikt skal løsningen erstatte dagens leder selvbetjening, men inntil gammel selvbetjeningsportal stenges ned vil begge være tilgjengelige.

Nytt i rapportløsningen

Les mer om nyheter og oppdateringer som er på vei.

Vi ønsker din tilbakemelding!

Vi ønsker at du skal logge deg inn i løsningen og se deg rundt. Ikke vær redd for å gjøre feil – her er det bare å prøve seg frem.

Vi jobber fortløpende med å forbedre løsningen, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Send de inn via kundesenter på nett, og skriv inn «Lederinnsikt for HR og lønn» i emnefeltet. Da kommer tilbakemeldingen din raskest frem til de som jobber med løsningen.

Kontaktinfo
Har du spørsmål om innholdet på denne siden, send en e-post til postmottak@dfo.no.
Fant du det du lette etter?