Systemoppdatering av DFØ HR høst 2023

DFØ HRs systemleverandør oppdaterer systemet to ganger årlig. Dette kundenotatet inneholder informasjon om kommende datoer tilknyttet dette.

DFØ tester og arbeider med tilpasninger av systemoppdateringen. Oppdateringen kommer fra SAP SucccessFactors og påvirker alle kunder av DFØ HR.

Systemoppdatering 17.-20. november 2023

Systemet vil oppdateres fra fredag 17. november klokken 16.00 til mandag 20. november klokken 07.00. Replikering til SAP vil derfor bli slått av i dette tidsrommet og det vil ikke være mulig å logge inn i DFØ HR. Utlyste stillinger vil ikke bli påvirket av nedetiden og det vil være mulig å søke på disse gjennom hele helgen.

Systemoppdateringen blir satt i produksjon mandag 20. november.

Per i dag foreligger det ikke store endringer i systemet. Eventuelle endringer vil bli presentert fortløpende på våre nettsider.

Brukerdokumentasjonen vil oppdateres etter endringene er satt i produksjon.

Dette kundenotatet gjelder for virksomheter som har tatt i bruk DFØ HR. Dersom du har mottatt notatet på e-post, er det fordi du har meldt deg på kundenotater om DFØ HR.

Publisert: 13. november 2023 Oppdatert: 15. november 2023

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.