Oppdateringer i DFØ HR

Dette kundenotatet inneholder informasjon om endringer i rekrutteringsmodulen, ny informasjonsmelding i blokken "Betalingsinformasjon på personprofilen" og ny lenke til DFØ HR.

Endringer i rekrutteringsmodulen

Kandidatrangering tilgjengelig under visningsalternativer

I status "Innstilling" settes rangeringsnummer på de innstilte kandidatene. Dette rangeringsnummeret er nå mulig å hente frem som et visningsalternativ i oversikten over alle kandidater.

Stillingstittel er gjort tilgjengelig som flettefelt

Feltet "Stillingstittel" på jobbrekvisisjonen er lagt til som et tilgjengelig flettefelt til bruk i rekrutterings epost maler.

Mulighet for å laste opp dokumenter i flere statuser

Det er nå mulig å laste opp vitnemål og andre dokumenter i feltet "Legg ved dokumentasjon på vitnemål, sertifikater mm.", i flere statuser. Tidligere var dette kun mulig i statusen "Ny søknad". Både kandidat og rekrutterer kan laste opp dokumenter, men med følgende forbehold:

  • Rekrutterer kan ikke slette dokumenter som er lastet opp, med unntak av dokumenter man selv akkurat har lastet opp og før man lagrer.
  • Rekrutterer kan ikke laste opp dokumenter med mindre feltet er tomt.
  • Kandidaten kan til enhver tid laste opp og slette dokumenter i feltet "Legg ved dokumentasjon på vitnemål…"
  • Leder kan ikke laste opp dokumenter.

Alle innstillingsfelter er nå tilgjengelig fra status "Intervju"

Innstillingsfeltene "Oppsummering" og "Konklusjon" er nå tilgjengelige i status "Intervju". 

Ny informasjonsmelding i blokken "Betalingsinformasjon på personprofilen"

For å unngå at man forsøker å registrere ny bankkontoinformasjon på en dato hvor lønnskjøring pågår, har vi nå lagt til en informasjonsmelding i blokken "Betalingsinformasjon på personprofilen".

Informasjonsmelding

Merk at dette kun er en informasjonsmelding, man vil fremdeles kunne registrere nytt kontonummer på en annen dato enn 1. i påfølgende måned. Velger man annen dato vil man kunne få feilmelding i "Overvåking av datatreplikering", som skyldes at man har brukt en dato hvor lønnskjøring pågår.

Lenke til DFØ HR blir tilgjengelig i login.dfo.no

En ny lenke til DFØ HR blir tilgjengelig i login.dfo.no. Dette er en tilleggsfunksjonalitet som sikrer tilgang til DFØ HR ved en eventuell nedetid på SAP kjernesystem. Det er ikke foretatt systemendringer, og dere trenger ikke å foreta dere noe i forbindelse med dette. Lenken blir tilgjengelig innen to uker.

Publisert: 10. mai 2023

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.