Nytt utseende for Betalmeg og ny versjon av DFØ-app

Betalmeg vil få nytt utseende fra mandag 20. november 2023, og det kommer ny versjon av DFØ-app.

Betalmeg

På grunn av pålagt programvareoppdatering i forbindelse med oppgradering av lønn- og HR-systemet vil Betalmeg ha nytt design fra mandag 20. november 2023.

Denne oppdateringen endrer kun utseende og visuelt design. Funksjonene i Betalmeg er som før, og påvirkes ikke av det nye utseendet.

Fargeprofilen i Betalmeg er endret, og ny hovedmeny vil se ut som under:

Skjermbilde som viser det nye utseende av Betalmeg
Skjermbilde av hovedmeny i Betalmeg med fiktiv testbruker.

Noen knapper er litt rundere i kantene, og bunnlinje med knapper ved innsending av eksempelvis godtgjørelse vil ha ny farge.

Skjermbilde av nytt design for godtgjørelse i Betalmeg
Skjermbilde av godtgjørelseskjema i Betalmeg med fiktiv testbruker.

DFØ-app

Ny versjon 2.1.0 av DFØ-app kommer til både iOS og Android. Brukere må ha siste versjon av appen for å få logget inn fra mandag 20. november 2023.

Dersom en bruker ikke har lastet ned versjon 2.1.0 av DFØ-app vil de fra 20. november 2023 få feilmelding ved innlogging i appen med tekst "Feil 07: Feil ved oppretting av brukere i appen".

Dersom brukere får denne feilmeldingen etter oppgraderingen i helgen er løsningen å laste ned siste versjon av appen fra App Store (iOS) eller Google Play (Android).

Dette er også beskrevet om feilmeldingen på våre nettsider: https://dfo.no/kundesider/lonnstjenester/dfo-app/feil-og-losninger-i-dfo-appen:

Skjermbilde av løsningsforslaget til feil 07 på våre nettsider.
Publisert: 17. november 2023 Oppdatert: 18. november 2023

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.