DFØ lanserer nye kategorier for kundenotat

DFØ har lansert nye kategorier for kundenotat og anbefaler å abonnere på de som er relevante for deg og din virksomhet. Vi vil samtidig oppfordre til å abonnere på driftsvarsler og sørge for at kontaktinformasjonen til virksomheten er oppdatert.

Nye kategorier for kundenotat

Vi har lansert flere kategorier for kundenotat, slik at du som mottaker skal få den informasjonen du trenger. De nye kategoriene er:

  • DFØ HR
  • DFØ lønnsforhandlinger
  • DFØ turnus
  • Tilsetting og arbeidskontrakt

Du abonnerer selv på de kategoriene som er relevante for deg og deres virksomhet. Kategoriene lønnstjenester og regnskapstjenester forblir uendret.

Driftsvarsler

Ved avvik eller vedlikehold i lønns- og regnskapssystemene sendes det normalt ut driftsvarsel. Vi vil derfor oppfordre til å også abonnere på disse.

Kundesenter på nett

DFØ benytter kontaktinformasjonen i Kundesenter på nett dersom det er behov for å ta kontakt med dere som kunde direkte. Det er derfor viktig at denne informasjonen er oppdatert.

Vi oppfordrer til å sjekke registrert kontaktinformasjon for deres virksomhet på Min side i Kundesenter på nett. Ved feil eller mangler sender dere inn en sak slik at vi kan oppdatere informasjonen deres.

Publisert: 23. mai 2023

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Kontakt kundesenter for regnskap

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.