Arnulf Eriksen

Arnulf Eriksen

Fagansvarlig for statsregnskapet

Arnulf har vært ansatt i DFØ fra juni 2011 og har fagansvaret for drift og utvikling av statsregnskapet. Det er i dag rundt 300 virksomheter og fond som hver måned rapporterer til det sentrale statsregnskapet. Arnulf har bidratt til at vi ser en helt ny åpenhet rundt publisering av tall fra statsregnskapet. Han har også lang fartstid fra privat sektor, der han i en årrekke har jobbet med fagfelt som regnskap, økonomi og administrasjon. Han er utdannet siviløkonom.

Seksjon for statlig regnskapsføring

Publiserte innlegg

Kan UH-sektoren ha nytte av statsregnskapet.no?

I sommer hadde UH-sektoren sitt årlige Agresso brukerforum. Hovedtematikken på disse møtene er å diskutere problemstillinger i regnskapsarbeidet der fellesnevneren er at alle benytter funksjonaliteten i Agresso. Her var jeg med å holde et innlegg hvor DFØ presenterte en oppdatert versjon av publiseringsløsningen for tall fra statsregnskapet.no.

Les videre

Ny versjon av statsregnskapet.no

I sommer var jeg med å arrangere et frokostseminar hvor DFØ presenterte en oppdatert versjon av publiseringsløsningen for tall fra statsregnskapet, med bedre funksjonalitet for sammenlikning av virksomheter.

Les videre

Hvordan staten bruker skattepengene dine

Interessen min for hvordan skattepengene mine brukes har alltid vært til stede. Nå har jeg vært med å utforme et nettsted hvor du med enkle grep kan grave i tall fra alle statlige virksomheter.

Les videre

Fant du det du lette etter?