Utbetaling av oppdragskontrakt (for saksbehandler kontrakt)

Her kan du som er saksbehandler lese om hvordan du behandler en oppdragskontrakt.

Oppdatert

Når dato for oppdragskontrakt er passert kommer det en oppgave i innkurven til deg som er saksbehandler. Når du har godkjent denne blir den postert i SAP og utbetalt på første mulige lønnskjøring i henhold til kjøreplanen til DFØ.

Gå til «Min innkurv» i selvbetjeningsportalen for å finne skjema for utbetaling av oppdragskontrakt.

For å behandle skjemaet, trykk på «Åpne oppgave» nede til høyre.

Utbetalingen av oppdragskontrakten åpner seg da i et nytt vindu. Her er utbetalingen delt opp etter arbeidsoppgave. Du kan se kontrakten ved å trykke på knappen «Se kontrakt».

For mer informasjon om den aktuelle arbeidsoppgaven kan du trykke på aktuell linje. 

Feltene «Beløp» og «Arbeidsland» er redigerbare. I tillegg kan alle feltene i kostnadsfordelingen endres, med unntak av «Kostnadssted». I feltet «Beløp» er det mulig å redusere eller øke betalingsbeløpet så lenge totalsum ikke overstiger kontraktssum som er avtalt ved kontraktsinngåelsen. Hvis noen av de redigerbare feltene endres er kommentarfeltet obligatorisk. Her legger du for eksempel inn årsaken til endringen.

Trykk «Ok» nede i høyre hjørne for å lagre endringene. Trykk «Slett» for å fjerne aktuell arbeidsoppgave. Hvis du sletter en arbeidsoppgave kan den ikke gjenskapes i denne løsningen. Det er også mulig å avbryte eller kopiere ved å trykke på «Avbryt» eller «Kopier».

For å godkjenne skjemaet, trykk på «Godkjenn». Da kommer det opp en bekreftelsesboks der du må trykke «Godkjenn» på nytt. Da går skjemaet til postering i SAP og blir utbetalt på førstkommende lønnskjøring i henhold til kjøreplanen til DFØ. Siden den økonomiske rammen allerede i kontraktsinngåelsen er godkjent av leder med budsjettdisponeringsmyndighet går ikke dette skjemaet til ytterligere godkjenning. 

Hvis den ansatte ikke har gjennomført oppdraget i henhold til avtale, og utbetalingen ikke skal gjennomføres, trykk på «Slett» nede til høyre. Bekreft ved å klikke «Slett» igjen. Da slettes skjemaet og det er ikke mulig å gjenskape det i denne løsningen. 

For å avbryte behandling av skjemaet, trykk på knappen «Avbryt» nede til høyre på siden.

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?