Oppgrader Citrix innen 15. juni 2023

Vi ser at flere av kundene våre har fagbrukere som benytter gammel Citrix-klient. Dersom dette gjelder dere ber vi om at dere innen 15. juni 2023 oppgraderer Citrix til siste versjon. Etter denne datoen vil tjenestene våre være utilgjengelige for eldre Citrix-versjoner.

Dere har selv ansvaret for at Citrix blir oppgradert til én av disse versjonene. Kontakt IT-avdelingen i egen virksomhet for å få dette utført.

Vi anbefaler at dere oppgraderer til den nyeste versjonen som heter Long Term Service Release. Alternativt kan dere oppgradere til Current Release, men vær klar over at denne versjonen har kortere levetid.

Dersom dere ikke oppgraderer innen fristen vil dere få feilmelding når dere forsøker å logge på Citrix. DFØ stiller krav til oppgradert Citrix-klient for å ivareta sikkerheten og øke brukeropplevelsen.

Vi har tidligere avviklet støtte for TLS 1.0 og TLS 1.1 på alle web-baserte tjenester (HTTPS) vi tilbyr (TLS = Transport Layer Security). Nå er det bare fagbruker.dfo.no som gjenstår.

Publisert: 8. mai 2023

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Kontakt kundesenter for regnskap

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.