Oppdatert funksjonalitet i rekrutteringsmodulen i DFØ HR

Funksjonaliteten CV-parsing er lansert på kandidatprofilen i DFØ HR. Deler av kandidatprofilen vil nå bli automatisk utfylt basert på informasjon i opplastet CV.

På kundesamlingene for kunder av DFØ HR i desember 2023 og juni 2024 informerte vi om den kommende funksjonaliteten CV-parsing. Denne er nå lansert.

Automatisk utfylling i kandidatprofil

Dette betyr at når en kandidat laster opp CV-en sin, vil enkelte av feltene i kandidatprofilen automatisk bli utfylt. Informasjonen som legges til hentes fra CV-en som kandidaten laster opp.

Endringen er gjort for å forenkle søknadsprosessen for kandidat. Informasjon i seksjonene «Arbeidserfaring» og «Utdannelse» gir innhold til utvidede søkerlister, og ved at disse nå blir automatisk utfylt og mer synlig for kandidat kan dette bidra til mer komplette søkerlister i fremtiden.

Tekst i kandidatprofil er oppdatert for å veilede kandidater til å kvalitetssikre innholdet og eventuelt legge til opplysninger som mangler.

Endringen gjelder kandidatprofil for både interne og eksterne kandidater.


Dette kundenotatet gjelder for virksomheter som har tatt i bruk DFØ HR. Dersom du har mottatt notatet på e-post, er det fordi du har meldt deg på kundenotater om DFØ HR.

Publisert: 26. juni 2024

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.