Kjent feil i DFØ HR etter systemoppdateringen

Systemoppdateringen fra SAP SuccessFactors ble satt i produksjon denne helgen. Etter oppdateringen har det oppstått en feil. Feilen innebærer at "Fremtidig leder" har mistet tilgangen til å utføre onboarding-oppgaver på ansatte ved gjeninntredelse, i introduksjonsprogrammet.

Etter systemoppdateringen har det oppstått en feil når det utføres gjeninntredelser i introduksjonsprogrammet. Feilen innebærer at "Fremtidig leder" har mistet tilgangen til å utføre onboarding-oppgaver på gjeninntrådte ansatte.

Feilen gjelder kun for gjeninntredelser av ansatte som går gjennom introduksjonsprogrammet.

Det er laget en midlertidig løsning for å gi tilganger til den fremtidige lederen i onboarding-prosessen, frem til gjeninntredelsesdatoen er passert. Veiledningen for denne løsningen ligger nederst i dette kundenotatet.

DFØ vil jobbe sammen med SAP for å rette feilen, og vi beklager ulempene feilen medfører for våre kunder.

Midlertidig løsning for å gi "Fremtidig leder" tilgang til å utføre onboarding-oppgaver

Etter at gjeninntredelsen er bekreftet og gjenninntredelsesskjemaet er sendt inn, må HR admin gå til den ansattes personprofil og legge til en post på blokken "Arbeidsrelasjoner".

Skjermbilde av arbeidsrelasjoner i DFØ HR
Skjermbilde av "Arbeidsrelasjoner" i DFØ HR, hvor fiktive data er benyttet.

Under "Arbeidsrelasjoner" skal det legges en post fra første dag i inneværende måned med relasjonstype "Fremtidig leder", samt navnet på den fremtidige lederen til den ansatte som er gjeninntrådt.

Skjermbilde av valg under arbeidsrelasjoner i DFØ HR
Skjermbilde av hvilken relasjonstype man skal velge i DFØ HR.

Denne løsningen vil gi den fremtidige lederen tilgang til å utføre onboarding-oppgavene på den ansatte.

Dette kundenotatet gjelder for virksomheter som har tatt i bruk DFØ HR. Dersom du har mottatt notatet på e-post, er det fordi du har meldt deg på kundenotater om DFØ HR.

Publisert: 20. november 2023

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.