Vi lanserer nettstedet Kudos

10. oktober arrangerer vi offisiell åpning av Kudos – nettstedet som samler 17 000 kunnskapsdokumenter i offentlig sektor på ett sted.

Nettstedet skal gjøre det lettere for deg og andre å få tilgang til offentlig kunnskapsgrunnlag fra departementer og statlige virksomheter som blant annet evalueringer, utredninger, strategier og årsrapporter. Du kan allerede nå «snik-kikke» på løsningen som er under utvikling:

Kudos er et samarbeid mellom Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), Nasjonalbiblioteket (NB) og Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ). Les mer om Kudos-prosjektet.

Lansering 10. oktober

Vi ønsker deg velkommen i Nasjonalbibliotekets ærverdige lokaler (tidligere Universitetsbiblioteket) i Henrik Ibsensgate, den 10. oktober kl. 13.30, og håper du vil holde av tid i kalenderen din.

På arrangementet vil du få høre mer om hvilke muligheter løsningen gir og det blir flere faglige innlegg, som annonseres senere. I tillegg vil de tre direktørene fra samarbeidsprosjektet komme: Hilde Singsaas (DFØ), Aslak Sira Myhre (NB) og Erik Hope (DSS).

Vi kommer med mer detaljert program og mulighet for påmelding til høsten.

Publisert: 27. juni 2022

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord