Se opptak fra Arendalsuka

DFØ deltok på Arendalsuka med arrangementet om sirkulære løsninger i det offentlige. Nå kan du se opptak fra dette arrangementet.

«Sirkulære løsninger i det offentlige: Hvordan kan næringslivet bidra?»

Offentlig sektor bruker 600 milliarder kroner årlig på innkjøp, og regjeringen har gitt marsjordre om at innkjøpene skal bli grønnere. Hvordan skal stat, fylkeskommune og kommune klare å ta i bruk miljøteknologi og kjøpe gjenbruksløsninger istedenfor å kjøpe nytt? Og hvordan kan oppstartsbedrifter bidra?

På dette arrangementet kan du høre om ordningen StartOff og se eksempler hvordan næringslivet og offentlig sektor kan finne gode løsninger i praksis. I tillegg forteller næringsminister Jan Christian Vestre fortelle om forventingene til sirkulære løsninger i det offentlige, mens DFØ viser hvordan de gjennom ordningen StartOff tilrettelegger for samarbeid mellom offentlige sektor og oppstartsbedrifter for å bidra til et grønt skifte.

Publisert: 25. august 2022 Oppdatert: 2. februar 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.