Årsavslutningen 2022: dette må du huske!

Det nærmer seg årsavslutningen for 2022, og vi har laget en huskeliste med noen viktige punkter for deg som skal jobbe med dette.

Huskeliste for årsavslutningen

  • Les rundskriv R-10 for årsavslutningen 2022 og noter deg fristene. Gå til rundskrivet (regjeringen.no).
  • Rydd i regnskapet tidlig. Du kan spare mye tid i årsavslutningen dersom opprydningen av regnskapet starter allerede nå. Dette vil også føre til færre omposteringer.
  • Sjekk siste versjoner av maler. Du skal alltid hente maler fra dfo.no eller vårt samarbeidsrom for å sikre at du bruker den siste versjonen.
  • Gå tidlig inn i samarbeidsrommet og sjekk at pålogging fungerer. Begynn også tidlig med å oppdatere tabellene hvor tallene allerede er klare. Gå til samarbeidsrommet.

Veiledning og skjemaer for årsavslutningen 2022

Bli med på frokostmøte om årsavslutningen

Vi inviterer til frokostmøte om årsavslutningen 2022 torsdag 5. januar kl. 9.00–11.00. Med utgangspunktet i det nye rundskrivet R-10/2022 fra Finansdepartementet ser vi på praktiske forhold rundt rapportering til statsregnskapet i forbindelse med årsavslutningen 2022. 

Målgruppen er kontaktpersoner i departementene i forbindelse med årsavslutningsleveranser til statsregnskapet. Frokostmøtet blir holdt hos DFØ på Økern Portal, men du kan også bli med på det digitalt. 

Har du spørsmål eller trenger mer veiledning?

Ta gjerne kontakt med oss på statsregnskap@dfo.no.

Del gjerne denne nyhetssaken med kollegaer eller underliggende virksomheter!

Publisert: 11. november 2022

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.