Lansering av nettstedet Kudos

Om arrangementet

10. oktober på Nasjonalbiblioteket markerte vi åpningen av Kudos – nettstedet som samler 17 000 kunnskapsdokumenter i offentlig sektor på ett sted.

Nettstedet skal gjøre det lettere for deg og andre å få tilgang til offentlig kunnskapsgrunnlag fra departementer og statlige virksomheter som blant annet evalueringer, utredninger, strategier og årsrapporter. Målet er at det skal legge til rette for bedre beslutninger og bedre styring, organisering og ledelse.

Se opptak

Program

  • Åpningsinnlegg med de tre direktørene fra samarbeidsprosjektet; Aslak Sira Myhre fra NB, Hilde Singsaas fra DFØ og Erik Bollestad fra DSS.
  • Snorklipping med de tre direktørene. 
  • Om Kudos. Ved prosjektleder John-Olav Sæter fra DFØ.
  • Hvordan fungerer kunnskapsinnhentingen i en typisk statlig virksomhet? Ved Jon Roger Andresen fra Bufdir.
  • Fortellingen om en dårlig beslutning. Om kunnskapsgrunnlaget for politiske beslutninger, og hvorfor en felles kunnskapsportal til syvende og sist handler om å styrke demokratiet. Ved Marianne Marthinsen, skribent og tidligere stortingsrepresentant.

Samarbeid mellom DSS, NB og DFØ

Kudos er et samarbeid mellom Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), Nasjonalbiblioteket (NB) og Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ). Les mer om Kudos-prosjektet.

Nettstedet Kudos

Gå til nettstedet Kudos https://kudos.dfo.no/

 

Sted

Norge

Dato
10. okt. 2022 kl. 13.3015.00
Påmeldingsfrist

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.