Digital spørretime: bærekraftige anskaffelser av bygg og anlegg

Torsdag 16. september 2021 kl. 09–10

Sted: Digitalt,

Påmeldingsfristen er utløpt.

Om arrangementet

Vi gjentar suksessen fra i vår og ønsker igjen å invitere til digital spørretime for bærekraftige anskaffelser i bygg og anlegg. Her kan du stille spørsmål som du lurer på i dine prosjekter eller om anskaffelser generelt.

Under dette webinaret vil vi gå gjennom noen spørsmål vi har fått i sparretelefonen, og gi mulighet for å stille spørsmål og diskutere.

Forrige gang snakket vi blant annet om tildelingskriterier, klimagassberegninger, miljøvennlig asfalt og utslippsfri byggeplass.

Målgruppe 

Offentlige innkjøpere, innkjøpsledere, byggherrer, miljørådgivere, prosjektledere og andre som arbeider med bygg- og anleggsinnkjøp.

Anbefalte forkunnskaper

Ingen spesielle forkunnskaper nødvendig, men vi anbefaler vår veileder og e-læringskurs «Kom i gang med grønne anskaffelser» 

Program

Detaljert oppdatering av program kommer etter sommeren.

På forhånd kan du tenke på spørsmål du ønsker svar på om bærekraftige anskaffelser av bygg og anlegg som du ønsker vi skal ta opp. Spørsmålene sendes på e-post til ellen.ramsnes@dfo.no og skriv «Spørsmål til webinar 16.9» i emnefeltet.

Praktisk informasjon

Arrangementet gjennomføres digitalt via teams. Påloggingslenke til webinaret vil bli sendt ut i en egen e-post dagen før. Sjekk søppelkassen eller «annet»-fanen i innboksen din. E-posten med påloggingsinformasjon kan ha havnet der.

Vi ber om at du logger deg på kl. 8.50 for å løse eventuelle problemer med lyd og bilde før oppstart kl. 09.

Pris

Arrangementet er gratis

Kontaktpersoner

  • Har du praktiske spørsmål om arrangementet, ta kontakt med DFØs kurssenter på e-post: kurs@dfo.no, telefon: 400 07 997 - sentralbordet.
  • Har du spørsmål om det faglige innholdet, ta kontakt med Ellen Ramsnes, ellen.ramsnes@dfo.no.
Fant du det du lette etter?