Videregående bruk av browserspørringer i UBW

Torsdag 17. oktober kl. 10–15

Sted: DFØ Oslo, 5. etasje i Paleet, Karl Johans gate 37B
(Her finner du oss i Paleet)

Påmeldingsfristen er utløpt.

Om kurset

Kurset bygger videre på det grunnleggende browser-kurset, med hovedfokus på datavarehus-spørringer og bruk av formler. Du vil også få en innføring i temaer som bruddlogikk, relasjoner, zoom-spørringer og utvidet datagrunnlag.

Hvem kan delta?

Økonomimedarbeidere hos DFØs regnskapskunder med ansvar for rapportering som allerede har litt praktisk erfaring med bruk av browser-spørringer.

Anbefalte forkunnskaper

Du må ha grunnleggende kjennskap til browser-spørringer og ha erfaring med å sette opp egne spørringer selv. Om du har begrenset erfaring med bruk av browser-spørringer, anbefales det å først delta på det grunnleggende kurset.

Innhold

  • Oppsummering av det grunnleggende browser-kurset
  • Bruk av datavarehus
  • Bruddlogikk
  • Formler og makroer
  • Zoom, relasjoner og utvidet datagrunnlag

Pris

1500,- pr. deltaker, inkludert lunsj og kursmateriell. DFØ tar forbehold om nok antall påmeldte. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp vil deltakeravgiften bli fakturert i sin helhet.

Det er mulig å endre navn på deltakere ved å sende oss e-post. Reise og eventuell overnatting bestilles og betales av den enkelte deltaker.

Kontakt

Har du praktiske spørsmål om arrangementet, ta kontakt med DFØs kurssenter (e-post: kurs@dfo.no, telefon: 400 07 997) 

For spørsmål relatert til innholdet i arrangementet, ta kontakt med vår regnskapsavdeling. (e-post: regnskap@dfo.no, telefon: 407 67 157)


Fant du det du lette etter?