Informasjonsmøte MPS

Om arrangementet

Markedsplassen for skytjenester i offentlig sektor («MPS») gjennomførte i april et informasjonsmøte vedrørende statlige fellesavtaler for skybaserte infrastruktur- og plattformtjenester.

Vi følger nå opp med et nytt informasjonsmøte hvor vi ønsker å gi en oppdatering til statlige virksomheter, kommuner og fylkeskommuner om det som skjer på markedsplassen for skytjenester.

Under møtet vil vi komme med en oppdatering på anskaffelsen av skybaserte infrastruktur- og plattformtjenester, samt utdype mer om andre områder på markedsplassen – deriblant digitale tjenester og veiledninger. I tillegg vil vi informere om bruken av brukerforum/ekspertgrupper fremover.

Hvem kan delta?

Virksomhetsledere, IT-direktører og -ansvarlige, ansvarlige for bruk og anskaffelse av skytjenester, ansvarlige for informasjonssikkerhet, innkjøpsledere og -medarbeidere og andre som jobber med anskaffelse av skytjenester i offentlig sektor.

Forkunnskaper

Ingen spesielle forkunnskaper nødvendig. 

Praktisk informasjon

Du finner oss når du tar t-bane 5 fra sentrum i retning øst, merket med "Vestli". Du går av på Økern stasjon og går i 10 minutter opp til Økern Portal. Riktig inngang finner du når du går gjennom portalen og inn i paviljongen i midten, merket med Økern Portal. Ta trappen hele veien opp og gå ut oppe og ta til høyre, der vil du finne vår inngang - inngang C.

Se hvor Økern Portal ligger på kartet.

Offentlig kommunikasjon - Økern Portal (okernportal.no)

De som er påmeldt digitalt vil motta påloggingslenke til webinaret som sendes ut i en egen e-post dagen før. Dersom du ikke mottar lenken, sjekk søppelkassen eller «annet»-fanen i innboksen din. E-posten med påloggingsinformasjonen kan ha havnet der. Dersom du ikke finner lenken ta kontakt med oss på e-post: kurs [at] dfo.no.

Pris

Arrangementet er gratis. 

Sted

Digitalt/DFØ Oslo - Økern Portal - Inngang C
Norge

Dato
08. jun. 2023 kl. 13.0015.00
Påmeldingsfrist
Kontaktperson fag
Ingrid Elisabeth Sørensen
IngridElisabeth.Soerensen@dfo.no

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.