Nytt budsjettverktøy

DFØ har den siste tiden jobbet med å utarbeide et nytt budsjettverktøy som vi skal tilby våre regnskapskunder. Vinteren 2021 ble det inngått kontrakt med ProfitBase Consulting (PBC). Vi har de siste månedene jobbet tett sammen med leverandør, og har i samarbeid med dem utviklet en løsning som nå er klar til å rulles ut til våre piloter. Budsjettverktøyet har fått et navn, og heter nå Budsjettstyring.

Budsjettstyring vil integreres mot lønns- og regnskapssystemene våre (SAP og Unit4 ERP).

Om budsjettverktøyet

Budsjettstyring skal gi kundene bedre støtte til budsjettprosessen, og bidra til å redusere møtevirksomhet, e-postutveksling, og utstrakt bruk av regneark. Det nye verktøyet vil også gi muligheter for blant annet bedre prognosefunksjonalitet og simuleringsfunksjonalitet, samt mer avansert funksjonalitet på rammebudsjettering, langtidsbudsjettering og investeringsbudsjett.

Hva skjer nå?

Første pilot har testet løsningen, og har nylig tatt den i bruk i en del av sin virksomhet. Vi jobber nå med utrullingsløpet for de øvrige to pilotene som vil gå opp på løsningen vinter/vår 2022.

Etter foreløpig plan vil vi starte med utrulling til øvrige kunder i løpet av høsten 2022.

Vi er også i gang med å lage en opplæringsplan for virksomheter som ønsker å ta i bruk løsningen. For tiden jobber vi med å utarbeide en presentasjon/demo som vil gi en introduksjon til løsningen og dens funksjonalitet. Hvis din virksomhet er interessert i løsningen og ønsker en demo når den er klar, ta kontakt via Kundesenter på nett, eller send epost til regnskap@dfo.no.

Kostnader

Budsjettstyring er en tilleggstjeneste som medfører ekstra kostnader for den enkelte virksomhet. Pris på tjenesten finnes i prisnotatet for 2022. Prosjektpris for innføring av løsningen kommer i tillegg.

Oppdatert: 18. februar 2022

Kontakt

Kontakt kundesenter for regnskap

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord