Begrepsregistrering i UBW web – nytt menypunkt

Det er kommet et nytt menypunkt for registrering av begrepsverdier i UBW web.

Oppdatert

Menypunktet Begrepsregister er nå kun lesbart, og i stedet har vi tilgjengeliggjort menypunktet Begrepsverdier (Dette gjelder ikke for domstolene, som vil få egen informasjon). Årsaken er at det har oppstått en feil under menypunktet Begrepsregister. 

Under Begrepsverdier kan du gjøre det samme som du kunne under Begrepsregister, det blir nå bare enklere å gjøre større endringer.

alt

Ny fremgangsmåte:
Søk opp begrepet du ønsker å endre begrepsverdier på, på samme måte som tidligere under Begrepsregister. Trykk så Last for å få opp alle eksisterende begrepsverdier på dette begrepet.

Hvis det tidligere er registrert mange begrepsverdier på begrepet, kan det være fornuftig å avgrense søket. Du kan da benytte filtreringsfeltene til å legge inn ønsket filtrering. Trykk så Last.

Hvis du ønsker å endre en eksisterende begrepsverdi, kan du trykke deg inn på den og enkelt gjøre endringen. Dersom du ønsker å opprette en ny, kan du trykke på Legg til:

Fyll så inn verdiene du ønsker i vinduet som dukker opp.

Når du har utført alle endringene på begrepsverdiene, trykker du Lagre, og skal få beskjed om at lagringen var vellykket.

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for regnskap

Fant du det du lette etter?