41/2022 Rapportering til SPK september

Vi anbefaler kundene våre å avvente rapportering til Statens pensjonskasse (SPK) inntil videre på grunn av en feil i systemet.

Klart for rapportering til SPK

Oppdatering fredag 16. september:
Feilen som gjaldt SPK-programmet er nå rettet. Rapportering til Statens pensjonskasse for september kan kjøres i SAP.

I forbindelse med systemvedlikehold for lønnsoppgjøret er det oppdaget en feil i SPK-programmet. Dette gjør at noen ansatte med fungeringsstillinger rapporteres med både beløp og lønnstrinn for stillingsendringer før 01.05.2022. På grunn av dette kan filen feile når den lastes opp til SPK.

DFØ jobber med feilretting sammen med systemleverandør. Feilen vil rettes tidligst 14.09.2022 på grunn av annet systemvedlikehold. Som følge av dette anbefaler vi våre kunder å avvente rapportering til SPK inntil feilen er korrigert, særlig for virksomheter som har ansatte i fungeringsstillinger.

Kunder som allerede har generert fil til SPK kan sende oss en sak i Kundesenter på nett dersom de ønsker å reversere filen i SAP.

DFØ vil sende ut et varsel så snart feilen er rettet.

Publisert: 9. september 2022 Oppdatert: 16. september 2022

Kontakt

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.