38/2020 Anskaffelse av HR-system og system for lokale lønnsforhandlinger

Vi har inngått avtaler for innføring av et felles HR-system for staten og for systemstøtte for lokale lønnsforhandlinger.

Oppdatert

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) har signert kontrakt med Itelligence for å innføre et felles HR-system for staten, og med Visma Enterprise for å kunne levere systemstøtte for lokale lønnsforhandlinger.

Felles HR system for staten

Den nye avtalen omfatter SAP SuccessFactors og bistand fra Itelligence for å innføre systemet i årene som kommer. 

Et felles HR-system fra DFØ skal bidra til at HR-avdelinger i staten blir mer datadrevne. Digital systemstøtte vil også bidra til å effektivisere HR-prosessene, slik at de ansatte får bedre tid til kjerneoppgavene sine. 

Les mer om felles HR-system for staten.

Systemstøtte for lokale lønnsforhandlinger

System for lokale lønnsforhandlinger gir funksjonalitet som gir skal gi helhetlig støtte for de forhandlingsberettigede partene under lokale lønnsforhandlinger i staten. 

Systemet vil organisere og forenkle prosessen med å gi både arbeidsgiver og fagforeninger tilgang til å sikkert utveksle prioriteringslister og tilbud.

Les mer om system for lokale lønnsforhandlinger.

Når kan vår virksomhet ta i bruk systemene?

Foreløpig vet vi ikke akkurat når den enkelte virksomheten kan ta i bruk HR-systemet og systemet for lokale lønnsforhandlinger.

Vi vil bruke sommeren og høsten til å planlegge pilotering og utrullingsløp for systemene. 

Vi vil komme med detaljert informasjon om når dere kan forvente å ta det i bruk, hva det vil innebære for den enkelte virksomheten og hvor mye det koster.

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?