38/2019 Tilbud om fellesstatlig HR-system fra DFØ

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) skal tilby fellesstatlige digitale løsninger for rekruttering, organisasjonskart og lokale lønnsforhandlinger, med et mål om å starte utrulling av aktuelle løsninger i løpet av 2020. Målet på sikt er å tilgjengeliggjøre en helhetlig løsning for HR i staten der Difis virksomhetsplattform blir en integrert del. DFØ har en intensjon om å levere digitale systemløsninger for prosesser tilknyttet onboarding, kompetanseutvikling, medarbeideroppfølging, læring/kurs og HR-analyse i 2021 og 2022.

Oppdatert

DFØ gjennomførte i vår en utredning på dette området som inkluderte både kundesiden og leverandørsiden. Vi fikk mye informasjon i denne utredningen og takker alle bidragsytere som har kommet med innspill. En av konklusjonene i utredningen fra kundesiden er et stort behov for fellesstatlige systemløsninger. Utredningen viste også at leverandørmarkedet er modent og vil kunne levere moderne og brukervennlige løsninger. Mer informasjon om utredningen er sendt ut i kundenotat 19/2019.

Hva skjer videre?

Videre plan for prosjektet er at vi skal gjennomføre en anskaffelse som kunngjøres i høst, med kontraktsignering med valgte leverandør(er) tidlig i 2020. Vi vil i løpet av 2020 starte utrulling av løsningene for utvalgte pilotkunder.

Vi jobber med en informasjonsside på dfo.no hvor du kan følge prosjektet. Her vil vi legge ut mer informasjon om kommende løsning og planer for utrulling av løsningene når det er klart.

Dersom du har spørsmål rundt dette så send en e-post til hr-utredning@dfo.no.

Del gjerne denne informasjonen med medarbeidere med interesse for HR i din virksomhet.

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?