35/2021 Uoppgjorte reisesøknader, reiseregninger og utgiftsrefusjoner

DFØ vil nå sette opp to robotprosesser der ansatte med uoppgjorte reisesøknader, reiseregninger eller utgiftsrefusjoner vil få en påminnelse om å ferdigstille søknaden eller refusjonskravet.

Oppdatert

DFØ har tidligere tatt ut rapporter fra SAP for å følge opp uoppgjorte reiseforskudd, reiseregninger og utgiftsrefusjoner. Rapportene er sendt direkte til fagbruker i den enkelte virksomhet for oppfølging. Vi har nå laget to robotprosesser som håndterer uoppgjorte søknader og refusjonskrav. De to ulike prosessene blir beskrevet nedenfor.

Prosess for uoppgjorte reiseregninger/utgiftsrefusjoner:

  • En påminnelse på e-post sendes til ansatte som har uoppgjorte reiseregninger/utgiftsrefusjoner hvor dato på refusjonskravet er eldre enn 14 dager.
  • E-posten vil inneholde en oversikt over refusjonskrav som ikke er sendt til godkjenning.
  • Påminnelsen vil sendes hver måned til reiseregningen/utgiftsrefusjonen er sendt til godkjenning.

Prosess for uoppgjorte reisesøknader:

  • En påminnelse på e-post sendes til ansatte som har uoppgjorte reiseforskudd hvor sluttdato på reisesøknaden er en måned eller mer tilbake i tid. Påminnelsen sendes ut første mandag hver måned.
  • 1. påminnelse sendes til ansatte.
  • 2. påminnelse sendes til ansatte og leder.
  • 3. påminnelse, samt påfølgende påminnelser, sendes til ansatte. I tillegg mottar virksomheten/fagbruker en samlet oversikt over alle ansatte i virksomheten som har uoppgjorte reiseforskudd der ansatt har mottatt to purringer.

Alle kunder vil i løpet av høsten bli satt opp på begge prosessene, dere trenger dermed ikke ta kontakt med DFØ for å sette opp løsningen. Etter at robotprosessene er satt opp, vil DFØ slutte å sende oversikt til fagbruker over uoppgjorte reisesøknader, reiseregninger og utgiftsrefusjoner. Det vil ikke sendes ut melding til hver kunde når dere går over på denne løsningen, men vi planlegger å ha alle over innen midten av november.

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?