28/2021 Ny løsning for reisesøknad i selvbetjeningsportalen

Vi holder for tiden på å utvikle en ny løsning for registrering av reisesøknad og -forskudd i selvbetjeningsportalen. Planlagt produksjonssetting er i august.

Oppdatert

Ny løsning vil erstatte dagens løsning og flis «Registrer reisesøknad og -forskudd». Samtidig vil flisen «Liste over mine reise- og utgiftsrefusjoner» fjernes, ettersom oversikt/liste nå finnes i de respektive flisene for reiseregning, utgiftsrefusjon og reisesøknad.

Designet på den nye løsningen vil være tilsvarende som reiseregning og utgiftsrefusjon i selvbetjeningsportal.

Tilsvarende som i DFØ-appen, vil det også i selvbetjeningsportalen være mulig å legge til vedlegg til reisesøknad. Dette gjøres på trinn 4 «Vedlegg».

I tillegg er det lagt til hjelpetekster for å veilede brukerne med registrering av reisesøknad. Ved å klikke på spørsmålstegnet ved et felt, får man opp aktuell hjelpetekst.

Når man registrerer reisesøknad vil det gjøres datosjekk, slik at det ikke er mulig å opprette ny reisesøknad på samme dato som andre reisesøknader eller reiseregninger.

I eksisterende løsning er det ikke mulig å konvertere søknad med forskudd til reiseregning i selvbetjeningsportalen. Med den nye løsningen vil konvertering fungere også i selvbetjeningsportal. 

Ellers vil funksjonaliteten være tilsvarende som dagens løsning i DFØ-appen.

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?