27/2020 Ny rapport viser koronarelatert informasjon i Innsikt for HR og lønn

Nå får du informasjon relatert til koronaviruset i rapportløsningen Innsikt for HR og lønn. Den nye rapporten "COVID-19 situasjonsrapport" viser påvirkningen koronaviruset har på kapasiteten til virksomheten.

Oppdatert

Som følge av koronaviruset slipper vi i dag en ny rapport i rapportløsningen Innsikt for HR og lønn. Verktøyet er tilgjengelig for ledere og fagbrukere hos kunder som har tatt i bruk ny rapportløsning på HR- og lønnsområdet. 

Den nye rapporten "COVID-19 situasjonsrapport" er utarbeidet for å gi en rask og nyttig oversikt over koronarelatert informasjon og påvirkningen viruset har hatt på kapasiteten i din virksomhet.

Rapporten har dette ikonet i Innsikt for HR og lønn

I visualiseringen har vi tatt utgangspunkt i forslagene til tidsregistreringen fra vårt kundenotat om å føre tid for hjemmekontor.

Rapporten baserer seg på informasjon som er registrert i lønnssystemet. For at rapporten skal fungere optimalt forutsetter vi at virksomheten din følger DFØs anbefalinger om hvordan tid skal føres i sammenheng med hjemmekontor og karantene.

Nytt i denne rapporten er muligheten til å velge bestemte dager eller sammensetning av dager.

Rapporten fungerer uavhengig av andre rapporter i Innsikt for HR og lønn. Det vil si at utvalg som gjøres i denne rapporten ikke overføres til andre rapporter. Årsaken er at denne rapporten tillater valg på dagsnivå, noe de andre rapportene i løsningen ikke støtter.

Har du spørsmål om rapporten eller Innsikt for HR og lønn kan du kontakte DFØ via kundesenter på nett og markere saken med «Innsikt for HR og lønn».

Kontaktinfo

Har du spørsmål om innholdet på denne siden?

Kontakt kundesenter for lønn

Fant du det du lette etter?